Cabinet de homeopatie
Dr. Silvia Nedelcu

 

 

Testimoniale

 

  • "Suntem o familie de medici cu doi copii scolari si suntem pacientii doamnei dr. Silvia Nedelcu de aproximativ cinci ani. In aceasta perioada, dumneaei ne-a oferit ajutorul in rezolvarea a numeroase probleme medicale pentru care medicina alopata oferea doar un tratament simptomatic sau nu avea solutii. Mai exact doamna dr. Silvia nedelcu a tratat: manifestarile de emotivitate ale copiilor exprimate prin rosul unghiilor, enuresis nocturn, tulburari respiratorii datorate polipilor nazali, iar in cazul nostrum tulburari digestive asociate starilor de iritabilitate si stress,dureri difuze articulare, dureri de genunchi, dureri de cap, precum si starile de epuizare fizica si psihica. 
    Doamna dr. Silvia Nedelcu dovedeste multa rabdare in timpul consultatiilor, noteaza cu atentie fiecare detaliu, aparent nesemnificativ pentru noi, dar care ne defineste ca persoana unica cu o boala unica. In medicina se stie ca ‘nu exista boli, ci doar bolnavi’ , iar medicina homeopata si dna. Dr. Silvia Nedelcu ilustreaza cu succes aceasta axioma. 
    Simtul psihologic fin , rabdarea si devotamentul fata de noi in calitate de pacienti, ne-a facut sa revenim de fiecare data cu mare drag si speranta la consultatiile doamnei dr. Silvia Nedelcu. Si de fiecare data am renascut din proprie suferinta, iar doamna dr. Silvia Nedelcu ne-a redat echilibrul si energia interioara ca sa ne putem bucura in fiecare clipa de frumusetea vietii." 
    Dr. Zenaida Ceausu, medic primar anatomo-patolog, master in biofizica si biotehnologie celulara, Bucuresti

Disclaimer:
Scopul acestei pagini web este doar de a promova homeopatia. Informaţiile de pe acest site nu trebuie să se substituie recomandarilor date de medicul dumneavoastră curant. Dacă bănuiţi că aveţi o boală sau cea mai mică alterare a stării de sănatate, adresati-va cat mai repede medicului pentru diagnostic si tratament , orice amanare putand duce la agravarea stării dumneavoastră de sănatate. Nu ne asumăm nici o răspundere în cazul în care folosind informaţiile de pe acest site recurgeţi la automedicaţie!

2017 Toate drepturile rezervate. Copierea oricaror informatii din cadrul site-ului este strict interzisa.